Zoek in 106 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Te koop snackbar/cafetaria in Badhoevedorp (nr. 64410)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Cafetaria/Snackbar gelegen op toplocatie in winkelcentrum te Badhoevedorp. Momenteel wordt dit bedrijf geëxploiteerd als Kwalitaria Franchise. 

DE ONDERNEMING
Het betreft hier een zeer nette snackbar/cafetaria in een druk winkelgebied, waar in de directe omgeving diverse publiekstrekkers zijn gevestigd als Albert Hein en Lidl. 

Het geheel heeft een oppervlakte van ca. 160 m2 en bestaat uit een ruim zitgedeelte met 35 zitplaatsen en 7 barplaatsen, afgifte-/bakgedeelte en keuken met opslag en koelcel/vriescel. Op elke dag van de week bezorgt huidige ondernemer ook de maaltijden aan huis. 

Kwalitaria staat voor bijzonder lekkere producten, de juiste prijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils en verantwoord ondernemen. Kwalitaria is de meest innoverende formule in de branche. Door goed te luisteren naar de wensen van onze gasten is Kwalitaria een plek ‘waar snacken eten wordt’. 

LOCATIE
Dagelijks lopen er vele passanten langs deze locatie, op zoek naar artikelen uit de vele winkels die het winkelcentrum in Badhoevedorp rijk is. 

Parkeren is mogelijk in de directe omgeving langs de weg en op diverse parkeerplaatsen op loopafstand van deze locatie. De locatie is per auto goed bereikbaar.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is de snackbar/cafetaria geopend van maandag t/m donderdag van 12.00 tot 21.00 uur en van vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 23.00 uur.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 189.500,-
• Huurprijs: € 1.917,- per maand excl. BTW en servicekosten
• Servicekosten: € 180,- per maand excl. btw
• Overname: in overleg 
• Oppervlakte: Ca. 160 m2
• Franchise verplichting van toepassing.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze zaak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij vragen u niet rechtstreeks contact op te nemen met de aanwezige personeelsleden of de eigenaren van deze zaak.

 

4-1-2018 10:05:57
297 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 189.500,00
Reageer via 0226-343220