Zoek in 461 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Te koop restaurant/sushi/teppanyaki in centrum van (nr. 63415)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Op uitstekende zichtlocatie gelegen restaurant/sushi bar aan de rand van de Haarlemse binnenstad met uitzicht op het Frederikspark.

DE ONDERNEMING
Restaurant Kaneda is een fraai sushi/ Teppanyaki restaurant in het hartje van Haarlem, op steenworp afstand van de Grote Houtstraat. Het restaurant is ca. 250 m2 groot en biedt 45 zitplaatsen binnen. Het restaurant is verdeeld over twee verdiepingen, op de begane grond ca. 140 m2, op de eerste etage ca. 70 m2 en op de tweede etage nog eens ca. 70 m2. Er is één toilet op de begane grond en op de 1e etage bevinden zich nog eens twee dames en herentoiletten met voorportaal.

De ruime keuken met vriescel en magazijn is gesitueerd op de begane grond achter in de zaak. De ruimte is fraai ingericht en voorzien van brandmeld- en ontruimingsinstallaties, diverse brandbeveiliging zoals rookmelders, thermische melders en slow-whoop melders. Het pand is voorzien van een grote binnenplaats die nu nog wordt gebruikt als opslagruimte. De opbouw op de binnenplaats heeft achterstallig onderhoud en dient te worden verwijderd. Na renovatie/ aanpassingen bestaat de mogelijkheid om deze binnenplaats om te zetten tot fraaie binnentuin/terras.

De bovenverdieping van het gehuurde is momenteel niet in gebruik. Er is een mogelijkheid voor bewoning met 4 slaapkamers, deze verdieping dient wel gerenoveerd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan een doorgaande weg. Goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. De rijksweg A9 is op minder dan 500 meter. Voor de deur stoppen nagenoeg alle lokale en regionale buslijnen. Het NS-Station Haarlem ligt op ca. 15 minuten loopafstand. 

In Haarlem worden diverse activiteiten gehouden, naast jaarlijks terugkerende grote en kleine evenementen is Haarlem ook bekend van kunstexposities, bevrijdingspop , monumentendagen en allerlei andere evenementen.

BESTEMMING
Op grond van het bestemmingsplan is de aangewezen grond bestemd als Centrum-2, geschikt voor horeca tot en met categorie 2. Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Haarlem.

OPENINGSTIJDEN
Het restaurant is geopend alle dagen van 16.00 tot 23.00 uur. All you can eat is op ma t/m donderdag.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 40.000,-
• Huurprijs: € 5.249,- per maand exclusief BTW
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 320 m2, 140 m2 B.G., ca. 70 m2 1e etage, ca. 70 m2 op de 2e etage en ca. 40 m2 vliering
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons kantoor.

 

26-9-2017 13:12:05
315 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 40.000,00
Reageer via 0226-343220