Zoek in 142 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Te koop restaurant nabij centrum Beverwijk (nr. 63413)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een gezellig ingericht restaurant gelegen op loopafstand van NS station. Het restaurant ligt aan een winkelstrip in een woonwijk nabij het centrum van Beverwijk.

DE ONDERNEMING
Het restaurant is ca. 115 m2 groot en heeft een frontbreedte van ca. 6 meter. Het is voorzien van een dames- en herentoilet met voorportaal, een garderobe, een keuken met achtergelegen opslagruimte en een nooduitgang.  

Via een voorportaal komt u binnen in het zitgedeelte. Deze is voorzien van een bar met ca. 10 barkrukken, in de huidige opstelling zijn er ca. 40 zitplaatsen mogelijk. 

Basic restaurant is een volwaardig restaurant en daarnaast organiseert huidige ondernemer diverse arrangementen zoals recepties voor feesten en partijen. Tevens doet huidige ondernemer aan catering en/of het bezorgen van culinaire avonden aan huis. 

LOCATIE
Het restaurant is gelegen vlakbij het Kennemer Theater, nabij de afrit naar de snelweg. Er zijn diverse horecagelegenheden in de nabije omgeving.

Er is voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone), in en om het centrum van Beverwijk geldt tijdens winkeltijden betaald parkeren. 

Elke vrijdag tot en met zondag is De Bazaar geopend, een grote Oosterse markt dat wekelijks veel bezoekers en toeristen naar Beverwijk trekt.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie middelzware horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2, zoals restaurant, grillroom, pizzeria, afhaal/bezorging. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden

OPENINGSTIJDEN
Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 22:00 uur. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: 39.500,-
• Huurprijs: 1.001,- per maand vrij van BTW  
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 115 m2 
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

26-9-2017 11:11:56
118 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 39.500,00
Reageer via 0226-343220