Zoek in 434 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Te koop broodjeszaak/lunchroom in centrum Bussum (nr. 63694)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Broodjeszaak/lunchroom met franchiseformule (niet verplicht) in het centrum van Bussum.

DE ONDERNEMING
Deze nette lunchroom is twee jaar geleden volledig verbouwd en verkeert daarom in nieuwstaat. Er zijn ca. 40 zitplaatsen, mede door de entresol achter in de zaak kunnen er voldoende klanten genieten van een heerlijk belegd broodje.

Er is extra opslagruimte aanwezig onder de onderneming. Deze opslagruimte is ca. 50 m2 groot en is voorzien van een aparte koel- en vriescel en spoelkeuken.

Veertig procent van de omzet wordt momenteel gegenereerd door bezorging en catering.  Er is een terras aanwezig met ca. 15 zitplaatsen.

De zaak maakt deel uit van een internationaal bekende franchiseketen. Voortzetting van de franchise formule is echter niet verplicht.

LOCATIE
De onderneming is gelegen in het centrum van Bussum en ligt in het verlengde van winkelstraat Nassaulaan. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving, langs de weg geldt een parkeertarief van maximaal € 1,- per uur.  Het station Naarden/Bussum ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie lichte horeca mogelijk binnen horecacategorie 1. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
De broodjeszaak is dagelijks geopend van  11:00 – 19: 00 uur.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: tegen elk aannemelijk bod
• Huurprijs: € 2.291,66 per maand exclusief BTW. 
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 110 m2 en ca. 50 m2 opslagruimte
• Brochure op aanvraag verkrijgbaar.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

19-10-2017 11:53:19
260 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 0,00
Reageer via 0226-343220