Zoek in 438 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Te koop afhaal- en bezorgrestaurant/cafetaria/ijss (nr. 64728)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Mooie afhaal- en bezorgrestaurant ijssalon / cafetaria in Haarlem.

DE ONDERNEMING
Het betreft hier een afhaal- en bezorgrestaurant voor diverse verse gegrilde scharrelkipproducten en spareribs. Er worden tevens snacks verkocht en acht maanden per jaar wordt er ook ijs verkocht. Bij binnenkomst valt direct het frisse en verzorgde interieur op. Er zijn in de zaak ongeveer 8 zitplaatsen en de oppervlakte is ca. 30 m2. 

Buiten is een ruim terras (hier wordt precario voor betaald) van ca. 50 m2 met 40 zitplaatsen, vanwaar men kan uitkijken over de Leidsevaart.

In de kelder is een opslag ruimte van ongeveer 20 m2.

Het is mogelijk een woning te realiseren in de bovengelegen ruimte. Momenteel is dit casco en wordt gebruikt als opslag. De woonoppervlakte is ca. 50 m2. Toegang tot de woning is momenteel alleen inpandig maar een eigen opgang is wel mogelijk.

LOCATIE
Het bedrijf is gelegen op een leuke centrale locatie in het Houtvaartkwartier, aan een doorgaande weg aan de rand van het centrum, in stadsdeel Zuid-West. In een straal van 1 kilometer bevinden zich drie middelbare scholen en twee lagere scholen.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk t/m horecacategorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 119.500,-
• Huurprijs: € 1.534,- per maand vrij van BTW
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 150 m2 
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

22-2-2018 16:26:59
301 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 99.000,00
Reageer via 0226-343220