Zoek in 106 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Restaurant in hoekpand met terras Egmond aan Zee (nr. 64304)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: sfeervol restaurant in hoekpand met terras aan het bekende Pompplein in Egmond aan Zee. 

 

HET RESTAURANT

Het restaurant is modern en tegelijkertijd warm ingericht en biedt plaats aan 56 personen. Huidig ondernemer heeft het geheel in de laatste vijf jaar in fases verbouwd, waarbij in 2017 de vloer van de keuken nog geheel is vernieuwd. Tevens is er dit jaar een nieuwe verdamper in de koelcel en een nieuwe waterontharder in de kelder geplaatst.

 

Het restaurant werkt met dagverse, seizoens- en streekgebonden producten. Het is gebaseerd op de Franse keuken maar dan in een modern jasje. Zo wordt er vis van de lokale visser uit het dorp gebruikt, die rechtstreeks uit zee vangt.

 

Het restaurant beschikt over een ruim terras met 40 zitplaatsen, welke deels kan worden overdekt. 

 

LOCATIE

Het restaurant is gelegen in het centrum aan het gezellige Pompplein, waar zich diverse horecagelegenheden en winkels bevinden. Op een steenworp afstand bevinden zich de hoofdopgang naar het strand en de altijd drukke boulevard. In de zomermaanden vindt er  o.a. op het plein elke woensdagavond een drukbezochte braderie plaats.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met horecacategorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

Huidige openingstijden (afhankelijk van seizoen) zijn dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot variabele sluitingstijd (gemiddeld 22.30 – 23.00 uur). Maandag gesloten. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Bergen valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 229.500,-

• Huurprijs: € 2.730,- per maand excl. BTW

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 120 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

8-12-2017 13:02:32
182 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 229.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen