Zoek in 461 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Moderne turnkey (shooter)bar in centrum Hoorn (nr. 64309)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: moderne bar (turn-key) in het uitgaanscentrum van Hoorn. Een mooie kans met veel uitbreidmogelijkheden!

 

DE ONDERNEMING

De zaak is een zogenaamde shooterbar waar men is gespecialiseerd in het serveren van verschillende soorten shotjes. De shooter of een shotje komt oorspronkelijk uit het zuiden van Europa, waar het ook wel een chupito genoemd wordt. De meer dan 100 soorten shooters worden op spectaculaire wijze gemaakt en gepresenteerd aan de klanten, veelal vaste gasten van de zaak.  

 

De zaak is in 2017 voorzien van een nieuwe vloer en camera. Er is een aparte opslag aanwezig van ca. 20 m2. Tevens is er een apart dames- en herentoilet met voorportaal.

 

LOCATIE

De zaak is gelegen in de gezellige binnenstad van Hoorn, aan het plein De Roode Steen (of Kaasmarkt), waar naast meerdere horecagelegenheden tevens het Westfries Museum en de Waag zijn gevestigd. De zaak is gevestigd in een monumentaal pand uit 1795. In de gevel van dit pand vindt men een vroeg voorbeeld van een herinneringsteken aan het leggen van de eerste steen: het aanbrengen van de initialen van de aannemer/bouwer of metselaar. Dit herinneringsteken is, hoewel zeer moeilijk, te vinden rechtsonder in de gevel van dit pand, naast de ingangspartij. Hier bevindt zich een baksteen waarin “LF 1837” is gekerfd. De letters “LF” zijn de initialen van de toenmalige eigenaar Laurens Fortee.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag en zaterdag van 22.00 tot 04.00 uur. Overige dagen gesloten. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Hoorn valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 109.000,-

• Huurprijs: € 2.553,63 per maand excl. BTW (bedrijfsruimte) + € 510,72 vrij van BTW (woonruimte)

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 100 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

• Financiering is bespreekbaar

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

8-12-2017 15:04:14
221 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 109.000,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen