Zoek in 142 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: MET SPOED te koop fraai eetcafe in centrum Alkmaar (nr. 64347)


Foto's

Beschrijving

Nu met spoed te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Sfeervol eetcafe met fraai terras, gelegen in het centrum van Alkmaar, recht tegenover parkeergarage Karperton.

 

HET EETCAFE

Het eetcafe beslaat circa 150m2 en beschikt over circa 60 zitplaatsen binnen in de huidige opstelling. Daarnaast kan men plaatsnemen op het  terras aan de voorzijde waar zich circa 40 zitplaatsen bevinden. 

 

Bij binnenkomst bevindt men zich in het gezellig ingerichte zitgedeelte met een mooie houten vloer. De achterin gelegen keuken is open, zodat de gasten de verrichtingen in deze professioneel ingerichte keuken kunnen volgen. De keuken heeft een oppervlakte van circa 28 m2. De oppervlakte van de aangrenzende spoelkeuken cq opslag bedraagt circa 15 m2.

 

Rechts achterin zijn de aparte dames- en herentoilet met voorportaal.

 

LIGGING

Het geheel is gelegen in het centrum van Alkmaar vlakbij het Waagplein en goed te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeren kan (betaald) in de directe omgeving, en in de recht tegenover gelegen parkeergarage Karperton. Het Waagplein is tevens hét uitgaansplein van Alkmaar en omstreken. Op het plein vinden diverse evenementen plaats, waaronder de welbekende Kaasmarkt, Koningsdag en Culinair Plaza. Bekijkt u de gemeentesite voor de evenementen kalender voor meer informatie.

 

OPENINGSTIJDEN

Het eetcafe is momenteel op maandag en dinsdag gesloten en woensdag t/m zondag geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. 

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: T.E.A.B.

• Overname: in overleg

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 150 m2 excl. terras

• Huurprijs: € 2.430,- exclusief btw per maand 

 

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij vragen u niet rechtstreeks contact op te nemen met de aanwezige personeelsleden of de eigenaren.  Van Alkemare Makelaardij 0226343220 /  info@vanalkemare.nl

 

13-12-2017 11:10:56
199 Keer
Van Alkemare Makelaardij
T.e.a.b.
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen