Zoek in 438 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Horeca locatie in centrum Alkmaar (nr. 63161)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Veelzijdige horeca locatie aan het Waagplein in Alkmaar, hét horecaplein in het centrum. Huidig eigenaar runt hier een zeer succesvolle pizzeria – afhaalservice maar heeft plannen met zijn formule waarbij deze locatie komt te vervallen. In dit geval wordt dus de handelsnaam en alles wat daartoe behoort (telefoonnummer, website, huisstijl) niet te koop aangeboden. Het bedrijf zal elders voortgezet worden. De vraagprijs is voor overname van de locatie (met de mogelijkheden van dien) en de inventaris.   

 

DE ONDERNEMING

Dit fraai ingerichte bedrijf is in 2014 opgestart door huidige eigenaar, waarbij na een grondige verbouwing de deuren werden geopend. De zaak is derhalve in zeer goede staat te noemen. 

 

Het restaurant beslaat in zijn geheel circa 110 m² verdeelt over ca. 55 m2 op de begane grond en 55 m2 op de eerste etage. Op de 2e verdieping bevindt zich een voormalig bedrijfswoning met dakterras (geen eigen opgang) zijnde momenteel in gebruik als opslag/kantoor. Het restaurant ademt een industriële sfeer. Op de begane grond zijn ca. 25 zitplaatsen, op de eerste etage nog eens 25 zitplaatsen. De nette en open keuken bevindt zich achterin de zaak op de begane grond. Op de eerste etage is een dames en herentoilet met voorportaal aanwezig. Voor het pand is een terras met ca. 10 zitplaatsen.

 

LOCATIE

Het restaurant is gevestigd aan het Waagplein tegenover het Kaasmuseum van Alkmaar. Het Waagplein staat bekend als het uitgaanscentrum van Alkmaar. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals de welbekende Kaasmarkt, Koningsdag en Culinair Plaza. Parkeren (betaald) kan in de directe omgeving waaronder in parkeergarage Karperton op ca. 2 min. Loopafstand. De taxistandplaats is aan het Waagplein, praktisch naast de deur!

 

OPENINGSTIJDEN

In Alkmaar geldt momenteel een beleid van vrije sluitingstijden. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 89.500,-

• Huurprijs: € 2.570,- per maand exclusief BTW

 

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email

 

30-8-2017 13:13:05
314 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 89.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen