Zoek in 461 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Cafetaria in Broek op Langedijk. Financiering moge (nr. 64862)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Fraaie cafetaria gelegen op toplocatie naast winkelcentrum te Broek op Langedijk. Momenteel wordt dit bedrijf geëxploiteerd als Kwalitaria Delifrance franchise. Gedeeltelijke financiering door verkoper is mogelijk. Bij inleg van minimaal 30% eigen vermogen is verkoper onder nader te bepalen voorwaarden bereid de restant koopsom te financieren.

 

DE CAFETARIA

Bij binnenkomst in de ruime en lichte cafetaria bevindt men zich in het zitgedeelte met circa 50 zitplaatsen rondom de counter. Er is een apart dames- en herentoilet met voorportaal. Achter de counter bevindt zich een (spoel)keuken en een grote koel- en vriescel.  Tevens is er een aparte ruimte voor het afval.

 

Het voorgelegen terras heeft een oppervlakte van 89 m2 en biedt plaats aan circa 40 personen. Vanaf het terras heeft men prachtig zicht op museum De Broekerveiling, met aanlegplaatsen voor bootjes vanuit het Duizend Eilanden Rijk.

 

Kwalitaria staat voor bijzonder lekkere producten, de juiste prijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils en verantwoord ondernemen. Kwalitaria is de meest innoverende formule in de branche. Door goed te luisteren naar de wensen van de gasten is Kwalitaria een plek ‘waar snacken eten wordt’ (bron: Kwalitaria.nl).

 

LOCATIE

De cafetaria is gelegen in het nieuwe centrum van Langedijk, het Broekerplein. Het  naastgelegen vernieuwde winkelcentrum Broekerveiling heeft meer dan 40 winkels met alle landelijke ketens. Museum Broekerveiling ligt aan de overkant van de cafetaria en ontvangt jaarlijks duizenden bezoekers.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

in overleg met verhuurder vast te stellen.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris/handelsnaam: € 225.000,-

• Huurprijs: € 3.337,50 per maand excl. BTW

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 178 m2 

• Franchiseverplichting van toepassing

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

16-3-2018 16:40:34
216 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 225.000,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen