Zoek in 141 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Buitenland

Aangeboden: Hotel/restaurant in Noorwegen (nr. 64395)


Foto's

Beschrijving

Hotel/restaurant in Noorwegen

Dit familiegedeven hotel/restaurant heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd gezien het aantal terugkerende gasten in zowel hotel als restaurant. Het object is kleinschalig en sfeervol ingericht met voldoende omzet en heel veel kansen gezien de huidige ontwikkelingen. Het is gelegen in het grootste skigebied van Noorwegen met voldoende zomertoerisme en activiteiten om het gehele jaar geopend te kunnen zijn. Het hotel is landelijk gelegen en ligt centraal tussen diverse skigebieden en toeristische points of interest. Op 20 minuten reisafstand zal eind 2018 vliegveld Scandinavian Mountains geopend worden, hetgeen behoorlijke invloed zal kunnen hebben op de rol die dit hotel momenteel speelt op de markt.

Het object is goed onderhouden; er wordt jaarlijks planmatig onderhoud uitgevoerd en elk jaar wordt er geïnvesteerd. Investeringen van de laatste 3 jaren zijn ondermeer een nieuw digitaal TV systeem inclusief allemaal nieuwe flatscreen TV's, toaal nieuwe dakbedekking (ruim 600 m2), bedden en sanitair, deels nieuwe keukenapparatuur en in 2018 zal een groot deel van het dubbelglas vervangen worden door hoogwaardig en modern dubbelglas waardoor het comfort zal toenemen en het energieverbuik naar een nog lager peil zal zakken. Het hotel heeft 19 kamers in verschillende groottes; het restaurant heeft een capaciteit van 42 zitplaatsen, alsmede een terras en een kleine bar.

Mede door de recente ontwikkelingen in het gebied, maar ook omdat de huidige Nederlandse eigenaren dit bedrijf al ruim 12 jaar exploiteren, is het moment gekomen dit prachtige bedrijf te verkopen. Het is uitermate geschikt voor zowel een familie met emigratieplannen en nog beperkte horeca ervaring (exploitatie op basis van de huidige situatie) als een ervaren horeca ondernemer die dit bedrijf verder zou willen uitbouwen (toekomstige groei).

Contacten lopen via een tussenpersoon. Algemene gegevens kunnen aan geïnteresseerden in goed overleg worden toegezonden, financiële en statistische informatie wordt pas na vaststelling van identiteit en na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring verstrekt. Indien externe financiering nodig is, kan het van belang zijn te weten dat op basis van de verkoop- en taxatieprijs Noorse banken een inbreng eisen van eigen geld van ca. € 240.000 - € 275.000. Indien minimaal dit bedrag niet beschikbaar is, heeft het geen zin te reageren op deze advertentie.

Tevens heeft reactie door malafide personen met verkeerde bedoelingen geen zin daar er een screening zal plaatsvinden en alle contacten en transacties in Noorwegen zullen plaatsvinden.

De verkoopprijs van dit bijzondere object bedraagt NOK 6.495.000,- (ca. € 690.000).

 

24-12-2017 15:55:17
96 Keer
Kjolen
€ 690.000,00