Zoek in 255 advertenties

Advertenties / Rubriek Keukenapparatuur: Vaatwassers

Aangeboden: AKTIE | Winterhalter | glazenspoelmachine | osmose (nr. 65132)


Foto's

Beschrijving

ACTIE WINTERHALTER GLAZENSPOELMACHINE; NOOIT MEER POLEREN!
 
Gaat u voor € 2,95 per dag uw (wijn)glazen of bestek nog met de hand poleren? Het is maar een vraag, maar met de glazenspoelmachine van Winterhalter is het met de hand poleren verleden tijd.
 
Het mooie weer is er weer, de terassen stromen vol. De momenten dat u uw gasten kunt verwennen en waarbij het bij veel zaken alle hens aan dek is. Dan heeft u geen tijd om de glazen te gaan poleren, wat in de regel betekent dat ze op de bar blijven staan. Maar ze kunnen beter bij uw gast staan. Gevuld wel te verstaan.
 
En dan hebben we nog de avonden, waarbij het personeel - veelal na werktijd - de glazen gaan poleren. Uw personeel zal een hoger tarief hebben dan € 2,95 per dag! Daarnaast heeft u en uw personeel meer tijd over om aandacht te geven aan uw gasten.
 
Naast aandacht krijgt u van ons in de actieperiode ook gratis plaatsing en een gratis startpakket zeep en glans, zodat de monteur meteen alles kan instellen en kan testen.
 
Hebben wij uw interesse gewekt? Daar zijn we heel blij mee. Bel ons op +31 (0)73 - 511 13 23. Mailen mag natuurlijk ook; info@spijkershoreca.com. Wij informeren u graag persoonlijk! Ook als u liever wenst te kopen in plaats van leasen!

 

24-4-2018 9:46:36
60 Keer
SpijkersHoreca
Vanaf
Reageer via 073-5111323