Zoek in 136 advertenties

Advertenties / Rubriek Keukenapparatuur: Overig

Aangeboden: Te koop vrijstaand horecapand in centrum Bussum (nr. 63047)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: een vrijstaand horecapand gelegen in het gezellige centrum van Bussum.

ONROEREND GOED
Het horecapand heeft een totale oppervlakte van ca. 364 m2 waarvan ca. 100 m2 in het soutterain, ca. 264 m2 op de begane grond/parterre.

Het zitgedeelte in de ronde serre op de begane grond heeft ca. 60 zitplaatsen. Deze serre is rondom voorzien van glas waardoor het lichtinval geweldig is. Op de parterre is eveneens een zitgedeelte van ca. 50 m2. Op deze verdieping is een balkon en een ruim en zonnig terras aanwezig van ca 75m2 wat uitkijkt over de gezellige winkelstraat van Bussum. Er zijn op dit terras ca. 30 zitplaatsen mogelijk. Er is een mogelijkheid om 75m2 extra plein voor terrasfunctie in gebruik te nemen, momenteel is dat precario vrij. Vraag naar de voorwaarden.

Het pand heeft twee aparte entrees zowel aan de zijde van de Brinklaan als aan de zijde gelegen aan de Nieuwe Brink in Bussum.  Bij het onroerend goed behoort 1 vaste parkeerplaats direct onder het pand, een tweede is optioneel. Het is mogelijk om de begane grond aan de voorzijde van het pand apart te exploiteren.

Het pand is voorzien van alarminstallatie, luchtbehandeling met airconditioning, couvertlift, koel- en vriescel, noodverlichting en brandbeveiliging.

INVENTARIS
Het geheel is volledig ingericht en klaar voor gebruik (turn-key). U bent vrij tot het uitbrengen van een voorstel voor overname van deze inventaris. Overname zonder inventaris is eveneens bespreekbaar.

LOCATIE
De Brinklaan is één van de drukste straten van Bussum. Het NS station is op loopafstand te bereiken (minder dan 500 meter) en de afrit naar de snelweg op 500 tot 1.000 meter afstand. Na 18.00 uur is het vrij parkeren rond het centrum.

BESTEMMING
Op grond van het bestemmingsplan is de aangewezen grond bestemd als Centrum, geschikt voor horecacategorie 1, 2 of 3. Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Bussum.

DETAILS
• Vraagprijs B.O.G.: € 595.000,-
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 364 m2 verdeeld over souterrain, bg, en parterre.
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

17-8-2017 15:16:07
211 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 595.000,00
Reageer via 0226-343220