Zoek in 435 advertenties

Advertenties / Rubriek Keukenapparatuur: Combisteamers

Aangeboden: LEASE 4 HORECA combisteamer 6x 1/1 GN (nr. 65418)


Foto's

Beschrijving

Eindelijk is er een combisteamer die én in uw keuken én in uw budget past. Compact van buiten, slim van binnen. Een complete combisteamer van 6x 1/1 GN, slechts 52 cm. breed!

Minder waterverspilling

  • Met een waterverbruik van 15% minder dan standaard injectie ovens, is MultiSlim beter voor het milieu en bespaart het op je uitgaven 

Weinig ruimte? 

  • Ruimtebesparende afmetingen, slechts 0.42 m2, maken MultiSlim ideaal voor kleine keukens 

De perfecte fit. Zelfs als u verhuist. 

  • En als de lay-out van uw keuken wijzigt, veranderen we bij u ter plaatse gewoon de deur zodat deze naar de juiste kant opent 

Gebouwd om te blijven 

  • Heavy-duty, lange termijn gebruik. Dat is waar de MultiSlim voor ontworpen werd, gebouwd met materialen van de hoogst mogelike kwaliteit. 

Maximale eenvoud 

  • Perfect kookresultaat gegarandeerd, service na service. Via een super eenvoudige interface kunt u recepten maken, programmeren en tot 99 van uw favoriete gerechten opslaan. 

Minimaal onderhoud 

  • Haal het maximale uit uw tijd, en laat de MultiSlim de schoonmaak doen. Het optionele Automatic Cleaning Systeem met 3 verschillende programma’s selecteert zelf de hoeveelheid detergent en schakelt zichzelf uit na de schoonmaakcyclus. Dat laat tijd voor u over om uw aandacht op andere taken te richten. 

Laagste prijsgarantie

  • En daar zetten wij dan ook nog eens de laagste prijsgarantie tegenover. U least gegarandeerd voor de laagste prijs in Nederland en België. Tel daarbij op dat wij de hoogste lease-acceptatie in deze landen hebben, dan weet u dat het goed zit.

Bel +31 (0)800 - 44 11 441 voor meer informatie. Uw vraag voor informatie kunt u ook mailen op info@lease4horeca.com

 

 

26-5-2018 12:13:11
55 Keer
Lease 4 Horeca
Vanaf
Reageer via 0800 - 44 11 441